Center Praktikák

Vannak emberek, akiknek minden egyértelmű, akik mindent tudnak. Ők a szerencsések.
Hetente megjelenő rovatunk azonban nem nekik szól. A Center Praktikák azoknak szól, akik szívesen fogadnak ötleteket, javaslatokat. Ezek a praktikák arra szolgálnak, hogy megkönnyítsék, esetleg meggyorsítsák vagy egyszerűbbé tegyék a Center mindennapos használatát. Minden hét szerdai napján egy-egy új praktikát osztunk meg Veletek, amelyhez még némi – általában műszaki jellegű – magyarázatot is fűzünk.
Reméljük, hogy tetszeni fog a kezdeményezésünk!


Merre szeretnél menni a lifttel? Mindig csak azt az irányt nyomd meg a hívógombon, amerre tartasz!

Sokan gondolják, hogy ha mindkét gombot megnyomják, akkor gyorsabban jön a lift. Ez éppen fordítva van! A lift felfelé és lefelé is gyűjtő rendszerű, tehát egy-egy irányban összegyűjti az utasokat. Ha mindkét gombot megnyomod, azzal csak lassítod a liftet, mert a másik irányban is meg fog állni.


 Kifizetted a parkolójegyed, de nem nyílik a kijárati sorompó? Próbáld meg lekapcsolni a világítást! (már ha fel van kapcsolva 😉 )

Magyarázat: Bizonyos fényviszonyok között – különösen szürkületkor vagy esős, párás időben – a leolvasó kamera nem látja megfelelően az autó rendszámát. A világítás lekapcsolása segíthet.